FacebookTwiterYoutube
ValenciàCastellanoEnglish
Inicio Inicio Extranet
   

Amb aquest títol encete el primer número de l’edició dels quaderns de fotografia La Història del Salvatge. És un treball que pretén tenir continuïtat tot i que no siga amb una periodicitat concreta.

Tots els quaderns tindran el mateix aspecte formal, en forma de quadern, i comptarà amb una col·laboració literària que farà referència, cada vegada amb temàtiques distintes, al concepte filosòfic del Bon Salvatge. Aquest primer número ha estat a càrrec de Francesc Vera, fotògraf i llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació per la Universitat de València, i Doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat Politècnica de València.
 
Un o 1 fa referència a l’individu com a màxim exponent, malgrat tot, de la societat moderna i del nostre entorn. La individualitat queda representada així pel propi ésser humà i per qualsevol element aïllat.
 
 
FITXA TÈCNICA
 
Hi ha dues edicions d’aquest quadern:
 
Una, numerada, de 50 exemplars, impresa sobre paper couché.
 
L’altra, edició d’artista, impresa amb tintes pigmentades sobre paper de cotó 100%, fabricat artesanalment amb dues proves d’artista i una edició numerada de 15 exemplars.
 
El disseny del logotip i el grafisme han estat realitzats per Puri Mollà Revert.
Les portades han estat serigrafiades per Mara Pastor Granell.
Els textos han estat escrits per Francesc Vera i Casas.
 

Els interessats per adquirir algun exemplar es podeu adreçar a xmr@xaviermolla.com

1 2