FacebookTwiterYoutube
ValenciàCastellanoEnglish
Inicio Inicio Extranet
   

"La Circumstància de Carrícola" neix a partir d'una proposta feta a Susana Cháfer, Alcaldessa de Carrícola (La Vall d'Albaida), en novembre de 2011. Aquest projecte consta de fer un retrat a cadascú dels habitants d'aquest poble de l'ombria del Benicadell.

 
Almenys vint anys fent retrats fotogràfics a la gent, tant per encàrrec com a proposta personal que faig a a diverses persones que crec convenient, sense que aquestes siguen necessàriament models professionals. Elimine qualsevol objecte superflu de l'escena, és per això que sempre fotografie sobre fons negre i els models van vestits de roba fosca, per tal que l'espectador sols es fixe, principalment, amb el semblant del model, i d'una manera més discreta del vestit que du la persona que posa per al retrat, sense que cap altre element decoratiu puga distraure l'atenció de l'espectador.
 
Haver triat Carrícola no ha estat una casualitat. Aquesta xicoteta població té un caràcter especial que altres no el tenen. Un sentiment de protecció del seu entorn que va molt més enllà d'un discurs sobre un paper. Es pot veure un activisme de tot un poble en totes les tasques que es fan i també, de la manera de viure que es té. Són freqüents les mostres i congressos sobre agricultura ecològica, sostenibiliat i activitats artístiques amb la natura com a protagonista com ara el Biodivers, lluny d'una preocupació especuladora del seu territori que, d'haver-la fet, hui no es podria dir el mateix de Carrícola.