FacebookTwiterYoutube
ValenciàCastellanoEnglish
Inicio Inicio Extranet
   

L’any 2011 es va presentar el llibre d’artista “el clatell de la princesa”. Una edició elaborada manualment en la seua totalitat amb una tirada numerada de 33 exemplars. aquesta edició neix a partir d'un treball audiovisual d'extrema sensibilitat on es ret homenatge a una de les parts més sensuals, pel meu gust, del cos femení: El coll i el clatell.

Ara, cinc anys després, es presenta aquest facsímil.

En cada llibre s’inclou una fotografia original numerada de 100 i signada per l’autor.  Aquesta fotografia està impresa sobre paper de cotó 100% fabricat artesanalment. Hi ha 6 fotografies diferents.

LLIBRE FACSÍMIL “El clatell de la princesa”

Any 2016

Tirada numerada i signada per l'autor de 550 llibres.

Dimensions llibre 27x28 cm.

Nombre de pàgines: 92

Nombre de fotografies: 26

Textos: 7 textos escrits expressament per Ximo Urenya. Presentació del llibre a càrrec d'Enric Cerdà

Idioma: Valencià, amb traducció a l'anglés, francés i castellà.

Preu: 39€ amb el 4% d'I.V.A. inclòs

Enviament per correu postal o agència de transports no inclòs.

 

 

EDICIÓ ESPECIAL PER A COL·LECCIONISTES

Per aquelles persones que vullguen tindre el llibre de "el clatell de la princesa" i tota la col·lecció de les 6 fotografies s'ha fet una edició especial de 40 exemplars numerada en numeros romans i signada per l'autor amb el llibre i la col·lecció completa de les 6 imatges per un preu especial de 95€ I.V.A. Inclós.

 

FOTOGRAFIES QUE S'INCLOUEN AL LLIBRE

 

Com s'explica abans, en cada llibre s'inclou una fotografia de 20x25 cms. impresa sobre paper de cotó 100% fabricat artesanalment. Cada imatge té una edició de 100 exemplars i va numerada i signada per l'autor. Podeu escollir el llibre amb la imatge que més us interesse fent referència al número que figura baix de la fotografía.


    
Formulari comanda el clatell de la princesa
Nom i cognoms (*)
Adreça (*)
Población i província (*)
Telèfon mobil (*)
Correu electrònic (*)
Observacions
Responsable: Identidad: Xavier Mollà i Revert - NIF: 73911308A Dir. postal: Carrer del Dos de Maig, 148-baix Teléfono: 962914191 Correo elect: xmr@xaviermolla.com En nombre de la empresa tratamos la información que nos facilita con el fin de prestarles el servicio solicitado. Los datos proporcionados se conservarán mientras se mantenga la relación comercial o durante los años necesarios para cumplir con las obligaciones legales. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en Xavier Mollà i Revert estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios.
Enllaços interès: