FacebookTwiterYoutube
ValenciàCastellanoEnglish
Inicio Inicio Extranet
   

FITXA TÈCNICA DEL LLIBRE

Títol: Unánime, cocina y fotografía
Autors: Bernd H. Knöller i Xavier Mollà

I.S.B.N.: 978-84-945202-4-2

Mida: 31x31 cms.

Nombre de pàgines: 372

Enquadernació: Cosit en quadernets amb tapa cartoné impresa i serigrafiada

Nombre de receptes: 70

Nombre de fotografies: 155
Preu: 70 € i.v.a. inclòs (no inclou despeses de transport)

CONTINGUT

Al setembre de 2015 es va fer la primera sessió per al segon llibre de fotografia que creàvem Bernd H. Knöller i jo mateix.

El primer llibre de cuina que vam publicar junts, Ànima Mediterrània, va ser l'any 2012, coincidint amb el 50é aniversari dels dos autors (nascuts el 1962). Guardonat com a millor llibre del món en l'apartat de Cuina Mediterrània en els famosos "Gourmand Cookbook Awards".

Unànime té en comú amb Ànima Mediterrània els autors, la cuina i la fotografia. Sis anys donen per a molt, nous conceptes, mirades renovades, molta més experiència, molta més compenetració, més unanimitat de criteris. Un discurs completament diferent.

EL LLIBRE TÉ CINC CAPÍTOLS:

1-Visites:
La cuina és compartir, és estimar, és donar amor. Els autors han volgut compartir les seues inquietuds amb cinc amics: Romà de la Calle ha relacionat l’art, l'estètica i la fotografia amb la creació gastronòmica. Rosana Pastor ens ha parlat de la realitat cultural i social actual i la seua relació amb la cuina.  Maria del Mar Bonet ha fet una reflexió de música, arrels i cuina. Josep Lluís Pérez, des de la seua vessant de professor i enòleg ha relacionat l’actualitat del món del vi amb la gastronomia, i Isabel Clara Simó ha fet una bona relació de com la gastronomia i la literatura van sempre de la mà. Persones molt rigoroses i compromeses en el seu ofici que ens han donat la seua opinió de la gastronomia. Totes aquestes entrevistes les va preparar Emilio Garrido, gran amic i col·laborador en molts projectes i periodista.

2-Obra fotogràfica de Xavier Mollà
A part de la fotografia dels plats, ací mostre fotografies de la meua obra personal que tenen relació amb la gastronomia: el camp, els cultius, la natura, el mar, els mercats on trobar el millor producte, la pesca, la ramaderia ...

3-Plats
La gran obra del xef Bernd H. Knöller. Un missatge d'amor que vol compartir amb els comensals que van al Riff. Una cuina honesta i rigorosa amb una gran defensa del producte, per sobre de tot. Sense artificis, sense embuts. Fotografies que traspassen, diríem, la línia de la privacitat. Les imatges dels plats d'Unànime ens permeten apropar-nos a observar l'essència del producte, gairebé tridimensionals. Ens connecten directament amb el missatge del xef. Els plats van acompanyats d'un text breu on Bernd explica els motius i alguns suggeriments.

4-El treball
Res d'això seria possible sense un equip de treball. En aquest cas, un gran equip de treball. En les imatges es reflecteix perfectament la unitat i cohesió que existeix en la cuina del restaurant Riff. L'atenció i la pulcritud amb què es té cura dels plats és patent. La baula que faltava per Unànime.

5-Receptes i traduccions
En aquest llibre es va decidir incloure al final les receptes de tots els plats, amb quantitats i procediments, perquè qualsevol aficionat amb una mínima experiència en gastronomia puga fer-los realitat. Tots els textos del llibre estan traduïts a l'anglès i els podrem trobar en aquest apartat.

GALERIA DE FOTOGRAFIES

COMANDA
Nom (*)
Adreça (*)
C. Postal + Població (*)
Telèfon mòbil (*)
Correu electrònic (*)
Observacions
Responsable: Identidad: Xavier Mollà i Revert - NIF: 73911308A Dir. postal: Carrer del Dos de Maig, 148-baix Teléfono: 962914191 Correo elect: xmr@xaviermolla.com En nombre de la empresa tratamos la información que nos facilita con el fin de prestarles el servicio solicitado. Los datos proporcionados se conservarán mientras se mantenga la relación comercial o durante los años necesarios para cumplir con las obligaciones legales. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener confirmación sobre si en Xavier Mollà i Revert estamos tratando sus datos personales por tanto tiene derecho a acceder a sus datos personales, rectificar los datos inexactos o solicitar su supresión cuando los datos ya no sean necesarios.